Toegankelijkheid

Brussel Jazz Weekend is een feest voor iedereen.
Daarom investeren we samen met onze partners in de toegankelijkheid van het festival. Samen met On Wheels brengen we de toegankelijkheid van de deelnemende handelszaken in kaart. U kan op de kaart hieronder of op de app On Wheels de toegankelijkheid van de deelnemende handelszaken verifiëren. De app zelf kan je in de Appstore of Playstore downloaden.

Hier kan u een printbare uitgetekende route dowloaden die voor een groot deel toegankelijk is voor mensen met een verminderde mobiliteit. Uiteraard hangt de toegankelijkheid af van uw fysieke conditie en type rolstoel. De afstanden tussen een aantal podia zijn nogal groot. Hier en daar zijn ook lange, steile hellingen (zie kaart). Daarom heeft het Brussels Jazz Weekend een gratis aangepast voertuig voor u klaar staan in het kader van het festival.
Bel ons op 0485/87 00 06 en we spreken af om u te vervoeren naar een andere locatie op het festival.
Opgelet: voor het gebruik van de trein moet u 24 uur op voorhand uw rit reserveren. Zo bent u zeker van assistentie ter plaatse.

Veel plezier en geniet met volle teugen van het Brussels Jazz Weekend.

Wilt u meer informatie omtrent toegankelijkheid in andere steden? Dowload dan de applicatie van On Wheels of ga naar www.onwheelsapp.com/app