Praktisch

Wegwijs

Er zijn dit jaar drie zones, met elk een eigen klankkleur en karakter, die de basis vormen van het festival. Deze hotspots zijn een ideaal vertrekpunt om het festival én de stad te beleven: u vindt er op wandelafstand zowel concerten in openlucht als in gezellige cafés, clubs en... andere verrassende locaties. Een kaart met alle pleinen en deelnemende handelszaken vind u hier of in onze folder hier.

Veiligheid

Laat uw rugzak thuis en laat eventuele bagage niet onbewaakt achter.
Merkt u achtergelaten bagage op, verwittig dan de veiligheidsdiensten.
Hier kan u een lijst vinden met nuttige telefoonnummers: http://www.lokalepolitie.be/5339/nl/nuttige-telefoonnummers.html

Chet, onze chatbot

Chet is onze chatbot, hij helpt u met het programma of met uw verplaatsingen in de stad. Afhankelijk van uw vervoer zal hij u de gemakkelijkste route voorstellen. U geraakt er niet uit? Geen nood, Chet regelt het.
Chet is te vinden op onze website (icoon rechtsonder) en in Messenger, typ Bru Jazz We en vind Chet.

Overnachten

Ben je moe na een dag vol muziek en ambiance?
Geniet van een nacht in het geweldige hotel Warwick Brussels in het centrum van Brussel.
Bekijk het hotel en prijzen op warwickhotels.com/brussels/.

Mobiliteit

Op onze mobiliteitspagina vind u infogrammen die u gepaste tips & tricks voorstellen om u in de stad te verplaatsen en hoe u het best naar Brussel komt.
Ook Chet, onze chatbot, kan u hiermee helpen. Hij zal afhankelijk van uw vervoer de gemakkelijkste route voorstellen. U geraakt er niet uit? Geen nood, Chet regelt het.
Chet is te vinden op onze website (icoon rechtsonder) en in Messenger, typ Bru Jazz We en vind Chet.