New Dates 2018

Schiet giene wertel, bestel met Tsjingtsjing

tsjing

Dit jaar geen wortel schieten op het Sint Katelijne plein. Daar kan je dit jaar namelijk bestellen met Tsjing, de applicatie waarmee je bestelt en betaald vanaf je mobiele telefoon. De organisatie van het Brussels Jazz Weekend zet in op innovatie en een toegankelijk festival voor jong en oud. En daar horen geen lange wachtrijen bij. Daarom werken Tsjing en Brussel Jazz samen om de bezoekers van het festival een nog betere en snellere bediening te geven.

Zo hoef je niet langer in de rij te staan en te wachten tot je eindelijk aan de beurt bent om te bestellen. Op het Sint Katelijne plein kan je dit jaar gewoon vanaf je mobiele telefoon bestellen.

Hoe?
Installeer Tsjing via de iTunes Store of Google Play Store, open de Tsjing applicatie, bestel en betaal je frisse pint vanaf je telefoon en krijg een notificatie wanneer jouw pintje klaarstaat aan de bar.

Simpel he! Verlies dus geen tijd met aanschuiven, bestel met Tsjing en gebruik die extra tijd om te genieten van al het moois dat Brussel Jazz voor jou ook dit jaar in petto heeft.