Vrijwilligers

Vrijwilligers gezocht!

Om onze festival-werking te ondersteunen zijn we op zoek naar leuke en gemotiveerde collega's. Voel jij je geroepen om jouw stempel te drukken en mee te werken aan het grootste gratis stedelijk jazz-festival ter wereld? Vul dan hieronder jouw gegevens in, we contacteren je zo spoedig mogelijk.

Wat bieden we aan?

Je doet praktische ervaring op in de festival-sector. Weet je je te onderscheiden? Dan kan je doorgroeien naar vaste medewerker binnen onze organisatie. Je krijgt elke werkdag een gratis warme maaltijd in ‘The Village’ waar je na je shift even kan bekomen en napraten terwijl je geniet van gratis drankjes en muziek. Bovendien ontvang je een mooie crew-tshirt. Na het festival organiseren we nog een spetterende vrijwilligersfuif om onze medewerkers te bedanken!

Je ontvangt 29 euro per dag en je bent vanzelfsprekend verzekerd voor persoonlijke schade als voor schade aan derden, zowel op het festival, als op de reisweg, heen en terug.

Geslacht
 
Man      Vrouw
Ik beheers de volgende talen
 
NL      FR      EN
Voornaam
Naam
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
Email
Gsm
Geboortedatum
Ik wil de volgende taken uitvoeren
 
Onthaal
Tijdens het festival:
Je onthaalt collega's, vrijwilligers, medewerkers, artiesten in de backstage en zorgt ervoor dat zij niks te kort komen. Je geeft hen info en verdeelt t-shirts, maaltijdbonnen, medewerkersbandjes, ...
Catering
Tijdens het festival:
Onder begeleiding van onze chefs, help je mee de crewmaaltijden te bereiden en zorg je voor de bediening in ons medewerkersrestaurant. Je houdt onze greenroom proper en ordelijk.
Toezichter
Tijdens het festival:
Je vat post op kritische doorgangen om daar afsluiting te openen of te sluiten. Je neemt plaats in het publiek om een oogje in het zeil te houden en roept in geval van problemen security op. Je houdt de parkeerplaatsen voor onze artiesten beschikbaar.
Promo
Voor en tijdens het festival:
Je staat in voor de distributie van onze promo-materialen. Je deelt folders uit aan bezoekers en passanten voor en tijdens het festival. Je bedeelt onze info brieven bij omwonenden.
Merchandising
Tijdens het festival:
Je staat in voor de verkoop van onze merchandise op verschillende pleinen.
Cleaner
Tijdens het festival:
Je houdt het festivalterrein en de backstage netjes.
Bouwer
Tijdens op- en afbouw van het festival:
Je bent handig en steekt graag de handen uit de mouwen. Je bouwt onze festival-site mee op : plaatsen van afsluiting, aankleding van de festival site, tribunes bouwen, ophangen van verlichting, opstellen van promomaterialen, ...
Ik ben beschikbaar op de volgende dagen (volledige dagen)
 
zaterdag 23 mei 2020
zondag 24 mei 2020
maandag 25 mei 2020
dinsdag 26 mei 2020
woensdag 27 mei 2020
donderdag 28 mei 2020
vrijdag 29 mei 2020
zaterdag 30 mei 2020
zondag 31 mei 2020
maandag 01 juni 2020
Ik heb maat
 
S      M      L      XL
Opmerkingen
 
Spam controle, laat dit veld leeg